CultureGeeks

Erzsi és Bence, azaz a CultureGeeks 2015 óra foglalkozik videózással, ezen belül legfőképp utazással, kultúrával, tech-el és ismeretterjesztéssel. Igazi hiány csatorna ahol a olyan sorozatok mint az Ebay percek vagy Pinterteszt, méltán tette ismertté Erzsiéket de a rendkívül informatív és oktató jellegű utazós videók is nagyon nagy űrt töltenek meg a jelenlegi YouTube tartalmak között.

Platformok

Néhány megvalósult project

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X