Carnor

Carnor a kevés aktív animációs csatornák egyike a magyar YouTubeon. Főként saját életében történő helyzetkomikumokat, érdekes, tanulságos szituációkat örökíti meg rajzos formában. Bár videói személyes élményekre épülnek, a történetek egy korrekt, kalandokkal teli animált sorozatot adnak ki. Maga Carnor figurája emellett megjelenésével könnyen beazonosítható, reprodukálható, variálható, ami kiváló alapanyag a rajongószerzése.

Elérések

  • 4 000+
  • 13 000+
  • 107 000+
  • 3 000+

Platformok

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X