Nessaj

BUÉK film és prank Nessaj - Samsung

2018 végén jelent meg a BÚÉK című magyar film, aminek a fő támogatója a Samsung volt. Ennek keretein belül egy közös forgatási napra látogatott el Nessaj, Simonffy Peti és a CultureGeeks csapata.

Ők még nem is sejtették, hogy Nessaj ezen a napon egy átverés (prank) áldozata lesz, aminek célja felhívni a figyelmet a tudatos mobilhasználatra. A “merénylet” sikeres volt, de azért bizonyos pontokon meglehetősen sajnáltuk szegény Nessajt. ?

Egyéb adatok
  • Partner

    Samsung

  • Készítés ideje

    2019-01-01

  • Videó kategória

    Humor

  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X