The Reelcrew

A Reelcrrew 2 főből álló csapata egy igazi különlegesség a magyar YouTubeon. Edó és Tibi évek óta oktatják a videó készítés iránt érdeklődőket és immáron már a filmes rajongókat is. Korukból illetve videó és grafika készítő múltjukból és jelenükből adódóan értékük és szakmai alázatuk megkérdőjelezhetetlen. A köréjük épült Reel Clan tábor folyamatos növekedése és igazi közösséggé való formálódása a jövőbeli film készítő társadalom egyik legfőbb melegágya lehet. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint az évről-évre megrendezett, több száz pályázót felsorakoztató Videópályázat.

Platformok

Néhány megvalósult project

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X