I Have No Idea Hungary

Boldog Új Évet, Skócia! - I Have No Idea Hungary - Samsung

Török Ábel ellátogatott az Isle of Skye-ra, Skócia legismertebb szigetére, amely a Belső-Hebridák legnagyobb és legészakibb tagja, legtöbben “kis-Skóciának” is nevezik. Partvonala igen változatos, magas hegycsúcsok, mocsárvidékek, vadregényes völgyek terülnek el és gyönyörködhetünk bennük.

Skóciának egészen elképesztően különleges hagyománya van a szilveszteri ünneplés terén. A Hogmanay tulajdonképpen az év utolsó napjának neve, mely mára teljesen egybeforrt az újévi ünnepséggel. Ellentétben azonban a világ más részeivel, ez az ünnep Skóciában nem csupán egyetlen éjszakáról szól.

Általában a Hogmanay ünnepség szilveszter napján kezdődik és egészen január 2-áig is eltarthat, itt ugyanis ez egy hatalmas nemzeti ünnep is egyben. A fesztivál felejthetetlen pillanatainak megörökítésében a Samsung Galaxy S10+ volt szerepe.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X