I Have No Idea Hungary

Boldog Új Évet, Skócia! - I Have No Idea Hungary - Samsung

Török Ábel ellátogatott az Isle of Skye-ra, Skócia legismertebb szigetére, amely a Belső-Hebridák legnagyobb és legészakibb tagja, legtöbben “kis-Skóciának” is nevezik. Partvonala igen változatos, magas hegycsúcsok, mocsárvidékek, vadregényes völgyek terülnek el és gyönyörködhetünk bennük.

Skóciának egészen elképesztően különleges hagyománya van a szilveszteri ünneplés terén. A Hogmanay tulajdonképpen az év utolsó napjának neve, mely mára teljesen egybeforrt az újévi ünnepséggel. Ellentétben azonban a világ más részeivel, ez az ünnep Skóciában nem csupán egyetlen éjszakáról szól.

Általában a Hogmanay ünnepség szilveszter napján kezdődik és egészen január 2-áig is eltarthat, itt ugyanis ez egy hatalmas nemzeti ünnep is egyben. A fesztivál felejthetetlen pillanatainak megörökítésében a Samsung Galaxy S10+ volt szerepe.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X