bLYYY

bLYYY, 2017 végén kezdett el foglalkozni a streameléssel komolyabban. A legfőbb célja az, hogy a kezdő játékosoknak segítsen, hogy minél jobb és ügyesebb játékosok legyenek! A streamek során szívesen megosztja a nézőkkel a tapasztalatait, amiket a versenyek során, illetve a rengeteg gyakorlás alatt szerzett. Ezen kívül külön oktató anyagokat is készít a YouTube csatornájára! Itt találhattok a legjobb lövéseiről összevágott, pörgős, szórakoztató videókat is! Ha bármilyen kérdésed van hozzá, nagyon szívesen segít mindenkinek.

Platformok

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X