Biciklis alapfelszerelések és akadálypálya | Zozo Kempf - ORFK-OBB

Tartalomgyártóink az Országos Balesetvédelmi Bizottság segítségével ismertetik és mutatják be a biztonságos kerékpáros közlekedés eszközeit és szabályait.

A videóból azt is megtudjuk, hogy milyen alapvető felszerelésekkel kell ellátnunk egy biciklit ahhoz, hogy a KRESZ-ben foglalt szabályoknak eleget tegyünk.

Természetesen nem maradhat el a szórakozás sem, így a nap végét a srácok egy Zozo vs. Dani kerékpáros akadályversennyel zárták.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-03-26

 • Videó kategória

  Sport

 • Youtube csatorna

  Zozo Kempf

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X