Simonffy Peti

Best-World - Simonffy Peti - HBO

Simonffy Peti híres arról, hogy ami projekthez köze van, annak a végeredménye művészi szintűen valósul meg, újraértelmezve a tartalomgyártás és a termékelhelyezés viszonyát. Nem volt ez másként akkor sem, amikor a pandémia kezdetén exponenciális népszerűségre szert tevő streaming szolgáltatók egyik vezéregyénisége, az HBO kérte fel az HBO GO népszerűsítésére.

Peti kedvenc sorozatát, az HBO GO felületén is megtalálható Westworld-öt vette alapul a videó alapötletének, és annak egyik ikonikus, gyakran újraismétlődő jelenetét rekonstruálta, teljesen D.I.Y. módszerekkel. Emellett kreált egy olyan szövegkönyvet, ami a három perc alatt egyszerre ad társadalmi kritikát, ébreszt felismerésre filozófiájával, majd a termékelhelyezést olyan szelíden ejti meg monológjában, hogy egy filmkritikus is megmondhatja róla, hogy annak ott még helye is van.

A szöveg mélységét jelzi az is, hogy bár követi a sorozat által lefektetett filozófiát, Peti előadásában a sorozat léte nélkül, önmagában is megállná a helyét, mint hiteles életszemlélet.

Egyéb adatok
 • Partner

  HBO

 • Készítés ideje

  2020-04-03

 • Videó kategória

  Rövidfilm

 • Youtube csatorna

  Simonffy Peti

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X