Simonffy Peti

Best-World - Simonffy Peti - HBO

Simonffy Peti híres arról, hogy ami projekthez köze van, annak a végeredménye művészi szintűen valósul meg, újraértelmezve a tartalomgyártás és a termékelhelyezés viszonyát. Nem volt ez másként akkor sem, amikor a pandémia kezdetén exponenciális népszerűségre szert tevő streaming szolgáltatók egyik vezéregyénisége, az HBO kérte fel az HBO GO népszerűsítésére.

Peti kedvenc sorozatát, az HBO GO felületén is megtalálható Westworld-öt vette alapul a videó alapötletének, és annak egyik ikonikus, gyakran újraismétlődő jelenetét rekonstruálta, teljesen D.I.Y. módszerekkel. Emellett kreált egy olyan szövegkönyvet, ami a három perc alatt egyszerre ad társadalmi kritikát, ébreszt felismerésre filozófiájával, majd a termékelhelyezést olyan szelíden ejti meg monológjában, hogy egy filmkritikus is megmondhatja róla, hogy annak ott még helye is van.

A szöveg mélységét jelzi az is, hogy bár követi a sorozat által lefektetett filozófiát, Peti előadásában a sorozat léte nélkül, önmagában is megállná a helyét, mint hiteles életszemlélet.

Egyéb adatok
 • Partner

  HBO

 • Készítés ideje

  2020-04-03

 • Videó kategória

  Rövidfilm

 • Youtube csatorna

  Simonffy Peti

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X