Bazska

Bazska, azaz Balázs egy már kevésbé fiatal korosztály képviselője aki főleg sport és azon belül a kosárlabda szerelmese. Csatornájának videói is ezt mutatják de emellett megjelennek a technológia, sport öltözékek, filmek és minden ami Balázst érdekli. Szókimondó, őszinte és választékos beszéde nagyon gyorsan elég erős közösséget generált a személye köré melyet informatív, szórakoztató videókkal igyekszik meghálálni nap mint nap.

Elérések

  • 10 000+
  • 9 000+
  • 14 000+
  • 700+

Platformok

Portfolio Showcase does not exist!

Projectek

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X