Herczeg Hajni

Az óraszíj feszüljön, ne az idegrendszer - Herczeg Hajni - Samsung

A stressz ott leselkedik ránk minden sarkon, és ha nem tanuljuk meg hatékonyan kezelni, annak egészségügyi vonzatai is lehetnek. Ezt a Samsungnál is tudják, ezért építették bele a Samsung Galaxy Watch-ba a stressz-monitorozó funkciót.

Herczeg Hajni tudatosan él, és mivel kellő én-időt fordít magára, ki lehetne hitelesebb megmondója a lelki békének korosztályában, mint ő. Óráján a stressz-monitor funkciót figyelve vizsgálta meg, hogy stresszkezelési technikái valós eredménnyel bírnak-e és az ezekből levont tapasztalatokat osztotta meg nézőivel.

Újabb bizonyítása, hogy az okosórák kiléptek a sportolók világából, és a teljesen hétköznapi felhasználók számára is tudnak olyan funkciókat nyújtani, amivel az életminőségük javulását segítik elő.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-17

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Herczeg Hajni

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X