TheVR

Az LG szárnyakat ad - TheVR - LG

Ahogy a cím is mutatja, az LG 2020-ban tényleg szárnyakat adott, legalább is zászlóshajós telefonjának, a Wing-nek biztosan. A szétcsúsztathatós telefonok univerzumának tágulása már elkezdődött egy ideje, és méreteiben lassan a Marvel-ével vetekszik, de még azért lehet kiemelkedőt alkotni a témában.

Így tett az LG is, mert ahogy azt a TheVR csapat Janija bemutatja, egy olyan multitasking készülék került ezzel a piacra, ami sok apróságnak tűnő, de valójában tényleg zavaró problémát old meg. Kezdve a videónézés közben beugró értesítésektől, a nehezen gépelők számára nagy és kényelmes billentyűzet biztosításától a navigációt megnehezítő, beérkező hívásokig minden eshetőség említésre kerül a videóban, amitől igazán gyakorlatiassá válik a teszt.

Viszont Jani nem áll meg itt, a kamerafunkciók minden feature-ét is körbejárja, a gyönyörű, napfényes Debrecenben, beleértve a fotós és videós módok előnyeit, amiből a 3 kamerának és hatpontos képstabilizásának köszönhetően bőven akad.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2020-10-27

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X