TheVR

Az LG szárnyakat ad - TheVR - LG

Ahogy a cím is mutatja, az LG 2020-ban tényleg szárnyakat adott, legalább is zászlóshajós telefonjának, a Wing-nek biztosan. A szétcsúsztathatós telefonok univerzumának tágulása már elkezdődött egy ideje, és méreteiben lassan a Marvel-ével vetekszik, de még azért lehet kiemelkedőt alkotni a témában.

Így tett az LG is, mert ahogy azt a TheVR csapat Janija bemutatja, egy olyan multitasking készülék került ezzel a piacra, ami sok apróságnak tűnő, de valójában tényleg zavaró problémát old meg. Kezdve a videónézés közben beugró értesítésektől, a nehezen gépelők számára nagy és kényelmes billentyűzet biztosításától a navigációt megnehezítő, beérkező hívásokig minden eshetőség említésre kerül a videóban, amitől igazán gyakorlatiassá válik a teszt.

Viszont Jani nem áll meg itt, a kamerafunkciók minden feature-ét is körbejárja, a gyönyörű, napfényes Debrecenben, beleértve a fotós és videós módok előnyeit, amiből a 3 kamerának és hatpontos képstabilizásának köszönhetően bőven akad.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2020-10-27

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X