Broadtest

Az Energia-kontroll csoport - Broadtest - LG

Ugyan az emberiség jövője a klímahelyzetet figyelembe véve nem fest túl fényesen, a tudósok szerint, ha most cselekszünk, még lehet remény. És nem kell szuperhősnek, vagy filantrópnak lenni ahhoz, hogy megfékezzük a Föld kimerítését. A túlfogyasztás egy mindenkit érintő kérdés, és a saját háztartásunkban tehetünk ellene.

Az LG és a Broadtest együttműködéséből született videóban Tibi azt mutatja be, hogy a minket körülvevő eszközök, hűtő, mosógép, légkondicionáló használatát hogyan tudjuk klíma-barátabbá tenni. Értve ez alatt a felesleges energiapazarlás elkerülését. Hogy pedig a néző számára egy extra érdeket adjon a változásra, a helyes felhasználás által megspórolható összegekkel is érvel.

Ezek egyszerű tippek, amiket egy kis odafigyeléssel, vagy minimális extra ráfordítással magunk is megoldhatunk, de ha mindenki csak ennyit tesz a bolygóért, már egyel nagyobb az esély, hogy megmenekül.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2019-06-28

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X