Broadtest

Az Energia-kontroll csoport - Broadtest - LG

Ugyan az emberiség jövője a klímahelyzetet figyelembe véve nem fest túl fényesen, a tudósok szerint, ha most cselekszünk, még lehet remény. És nem kell szuperhősnek, vagy filantrópnak lenni ahhoz, hogy megfékezzük a Föld kimerítését. A túlfogyasztás egy mindenkit érintő kérdés, és a saját háztartásunkban tehetünk ellene.

Az LG és a Broadtest együttműködéséből született videóban Tibi azt mutatja be, hogy a minket körülvevő eszközök, hűtő, mosógép, légkondicionáló használatát hogyan tudjuk klíma-barátabbá tenni. Értve ez alatt a felesleges energiapazarlás elkerülését. Hogy pedig a néző számára egy extra érdeket adjon a változásra, a helyes felhasználás által megspórolható összegekkel is érvel.

Ezek egyszerű tippek, amiket egy kis odafigyeléssel, vagy minimális extra ráfordítással magunk is megoldhatunk, de ha mindenki csak ennyit tesz a bolygóért, már egyel nagyobb az esély, hogy megmenekül.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2019-06-28

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X