Nessaj

Az egymásra figyelés ünnepe - Nessaj - ORFK-OBB

A karácsony a modern ember számára egy olyan ünneppé vált, amit nagy kapkodás előz meg, történjen ez az utakon, a bevásárlóközpontokban, vagy a családon belül. A nagy kapkodásban sokan elfelejtenek figyelni egymásra, és megfeledkeznek az ünnep valódi jelentéséről.

Az ORFK-val és az OBB közös együttműködésünk során olyan szituációkat próbáltunk teremteni egy allstar videóban, amik életszerű helyzeteken keresztül mutatják be, hol tehetünk azért, hogy az ünnep mindenki számára boldog maradhasson.

A videóban feltűnik a hazai YouTube krémje, a helyzeteket pedig a humor eszközével fűszerezve oldja meg Nessaj, egy égből figyelő angyalként.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORKF-OBB

 • Készítés ideje

  2019-12-18

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, humor

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X