Nagy Dániel

Az edzés okos-időtöltés nyaralás alatt is - Nagy Dániel - Samsung

Nem mindenkinek jut eszébe edzéssel tölteni a külföldi nyaralását, de Nagy Dani más tészta. Aki fitnessben éli az életét, annak a nyaralás is akkor pihentető, ha minden nap lefárasztja magát valamilyen sporttal. Így tett Dani is, amikor 6 napos nyaralása alatt 6 különböző sportot választott magának, hogy így kerítsen alkalmat a Samsung Galaxy Watch kipróbálására.

A vízben és szárazföldön egyaránt változatos gyakorlatok végzése közben különböző terhelési szintek és környezeti behatások mellett kellett bizonyítania az okosórának, de kiállta a próbát. A videó amellett, hogy az óra sportolók általi felhasználásának egy széles körű bemutatója, kellő motiváció lehet a mozgásra azoknak, akik a vakációjukat egy szállodai szobában fekve képzelik el legideálisabban.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-02

 • Videó kategória

  Életmód, sport

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X