Avid is Odd

Avid 2017. októberében kezdett el streamelni. Fő platformja a Twitch, ahol szinte a hét minden napján rendszeres gaming tartalommal látja el követőit. A kezdetben Fortnite Save the World központú csatorna menetrendjében mára már megtalálunk aktuális AAA megjelenéseket, régi klasszikusokat és kevésbé ismert indie játékokat is.

Youtube csatornája jelenleg első sorban az élő adások VODjainak gyűjtőhelyeként funkcionál, de ide kerülnek feltöltésre a legjobb pillanatokból összevágott montázs videók is.

Platformok

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X