TheVR

Apple CarPlay - TheVR

Autótesztekben nem igazán bővelkedik a magyar YouTube, főleg azon a téren, ahol olyan speciális dolgokkal foglalkoznak, mint az Apple Carplay. Ezt az űrt próbálja Pisti és Jani megtölteni a KIA Niro PHEV-vel.

Mennyire fontosak a technológia által adott szolgáltatások és kényelem az autóban? Milyen mértékben hasznosak valójában manapság ezek a funkciók? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a videó!

Egyéb adatok
 • Partner

  Magyar Telekom

 • Készítés ideje

  2018-11-15

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X