Nessaj

Amikor a telefonból játékkonzol lesz - Nessaj - Samsung és Microsoft

2020 őszén az Xbox elindította Game Pass szolgáltatását a telefonos felhasználók számára is, ezzel egy új kaput nyitva a játékosoknak, hiszen külső hardware bevonása nélkül is tökéletesen futnak azok a játékok, amik korábban csak a nagy képernyőt igénylő és kevés mobilitást engedő konzolokon és számítógépeken.

Nessaj a Microsoft felkérésére ezt a Samsung új zászlóshajójával, a Note 20 Ultrával tesztelte le, mivel annak 120 Hz-es kijelzője mégis kompenzálja a nagy méretű képernyő hiányát minőségével, teljesítménye pedig önmagában képes lenne elvinni olyan játékokat, mint a Gears 5, vagy a No Man’s Sky.

A Game Pass-nak köszönhetően viszont a játék a Microsoft szervereinek a teljesítményét használja, a játék pedig úgy kerül a kijelzőre, mintha a saját, interaktív gameplay videónkat néznénk. Ez által gyengébb készülékekről is élvezetes lehet a játékélmény, de Egy Note 20 Ultra-féle erőművel kifejezetten. Fel is vetődik a kérdés, hogy mit lépnek majd ezután a mobiljáték-gyártók, de ezt a jövő úgyis megmutatja.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft & Samsung

 • Készítés ideje

  20120-10-24

 • Videó kategória

  Tech, Gaming

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X