Nessaj

Amikor a telefonból játékkonzol lesz - Nessaj - Samsung és Microsoft

2020 őszén az Xbox elindította Game Pass szolgáltatását a telefonos felhasználók számára is, ezzel egy új kaput nyitva a játékosoknak, hiszen külső hardware bevonása nélkül is tökéletesen futnak azok a játékok, amik korábban csak a nagy képernyőt igénylő és kevés mobilitást engedő konzolokon és számítógépeken.

Nessaj a Microsoft felkérésére ezt a Samsung új zászlóshajójával, a Note 20 Ultrával tesztelte le, mivel annak 120 Hz-es kijelzője mégis kompenzálja a nagy méretű képernyő hiányát minőségével, teljesítménye pedig önmagában képes lenne elvinni olyan játékokat, mint a Gears 5, vagy a No Man’s Sky.

A Game Pass-nak köszönhetően viszont a játék a Microsoft szervereinek a teljesítményét használja, a játék pedig úgy kerül a kijelzőre, mintha a saját, interaktív gameplay videónkat néznénk. Ez által gyengébb készülékekről is élvezetes lehet a játékélmény, de Egy Note 20 Ultra-féle erőművel kifejezetten. Fel is vetődik a kérdés, hogy mit lépnek majd ezután a mobiljáték-gyártók, de ezt a jövő úgyis megmutatja.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft & Samsung

 • Készítés ideje

  20120-10-24

 • Videó kategória

  Tech, Gaming

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X