Broadtest

Akiért a harangok Szolnok - Broadtest - TiszapART mozi

Ahogy azt Szalay Ferenc, Szolnok polgálmestere is kiemeli a videóban, Szolnok jelenleg dúskál a programokban, amiknek fiatal-megtartó ereje is van, élén az országban egyedülálló filmfesztivállal. Az ennek is otthont adó TiszapART mozi pedig a jászság egyik kulturális központjává vált.

Ezért megtisztelő az az együttműködés, ami 2019-ben kezdődött a város és a Broadtest között, aminek részeként a Broadtest Rovidfilm és Videópályázat élő stream-jeinek is a mozi adott otthont. Innen élő közönség mellett, mindig egy meghívott vendég kíséretében értékelték az alkotásokat, egy kiélezett versenyben.

Bár ez a videó első sorban a pályázat beharangozója, a szolnoki polgármester is bőven kap lehetőséget arra, hogy városa széleskörű lehetőségeiből egy kortynyit poharunkba töltsön.

Egyéb adatok
 • Partner

  TiszapART mozi

 • Készítés ideje

  2019-09-26

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X