Nagy Dániel

Ahol az álmok valóra válnak - Nagy Dani - Samsung

A Samsung iskolapéldája annak a partnernek, aki bízik a tartalomgyártóban, és annak kreativitásában. A branding ugyanis hatékonyabb, ha túlmutat termékek direkt megjelenítésén. A Samsung termékei pedig az álmok megvalósítását tűzik ki céljuknak, legyen az alkotói léttel, munkával, egészségmegőrzéssel, vagy felfedezéssel kapcsolatosak.

Nagy Dani pedig azon szerencsés tartalomgyártók közé tartozik, akik élvezik ezt a szintű bizalmat a Samsung részéről, mert hosszú éveken át tartó hatékony és pozitív együttműködésükkel mindkét fél részéről egy lelkes, támogató hozzáállás alakult ki köztük. Dani álma pedig az volt, hogy párjával, Ramival kipróbáljon egy lakóautós utazást, amit a Samsung lehetővé is tett, egy luxus színvonalú Mercedes Hymer B680-as lakóautóval.

Az őszinte örömtől duzzadó felvételek egyfelől bemutatják az Őrség pár szép, apró szegletét, másfelől helyet kap a Buds Live, a Watch 3 és a lakóautó bemutatása is, az egyszeri, hétköznapi felhasználó szempontjait figyelembe véve. Már amennyire egy luxus-lakóautó esetében beszélhetünk hétköznapi felhasználóról.

A videó összességében jól mutatja, hogy mennyivel lelkesebb és kreatívabb tartalmat tud nyújtani a tartalomgyártó a partnerrel szemben, ha az nem köti meg a kezét az ötletek megvalósításában, sőt, kapcsolataival támogatja azok létrejöttét.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-10-05

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X