Nagy Dániel

Ahol az álmok valóra válnak - Nagy Dani - Samsung

A Samsung iskolapéldája annak a partnernek, aki bízik a tartalomgyártóban, és annak kreativitásában. A branding ugyanis hatékonyabb, ha túlmutat termékek direkt megjelenítésén. A Samsung termékei pedig az álmok megvalósítását tűzik ki céljuknak, legyen az alkotói léttel, munkával, egészségmegőrzéssel, vagy felfedezéssel kapcsolatosak.

Nagy Dani pedig azon szerencsés tartalomgyártók közé tartozik, akik élvezik ezt a szintű bizalmat a Samsung részéről, mert hosszú éveken át tartó hatékony és pozitív együttműködésükkel mindkét fél részéről egy lelkes, támogató hozzáállás alakult ki köztük. Dani álma pedig az volt, hogy párjával, Ramival kipróbáljon egy lakóautós utazást, amit a Samsung lehetővé is tett, egy luxus színvonalú Mercedes Hymer B680-as lakóautóval.

Az őszinte örömtől duzzadó felvételek egyfelől bemutatják az Őrség pár szép, apró szegletét, másfelől helyet kap a Buds Live, a Watch 3 és a lakóautó bemutatása is, az egyszeri, hétköznapi felhasználó szempontjait figyelembe véve. Már amennyire egy luxus-lakóautó esetében beszélhetünk hétköznapi felhasználóról.

A videó összességében jól mutatja, hogy mennyivel lelkesebb és kreatívabb tartalmat tud nyújtani a tartalomgyártó a partnerrel szemben, ha az nem köti meg a kezét az ötletek megvalósításában, sőt, kapcsolataival támogatja azok létrejöttét.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-10-05

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X