Ungdani

A troll-rajz hadművelet - Ungdani - Samsung

Ahogy Dani is mondja, “az animáció és a rajz egy szupererő.” Ezt az erőt pedig használhatjuk egészen elképesztő dolgokra, és egészen elképesztően vicces dolgokra is. Ez, a Samsung-gal való együttműködés során született videó inkább az utóbbit veszi fókuszául.

Dani ugyanis a Culture Geeks csapatával egy közös kihívást intézett egymással szemben, hogy egymás és az eszközeik képességeit kiaknázzák. A játék első felében Bence és Erzsi képeket küldtek Daninak, amiket a Galaxy Note 20 Ultrával fotóztak, majd vágtak cikkekre. Dani feladata pedig az volt, hogy ezeket a képeket furmányos fantáziával fűszerezett rajzaival kiegészítse, amihez a Galaxy Tab S7-et használnta. Utóbbi esetében ki is tért annak hatékonyságára, amit kifejezetten egy akkor frissen az eszközre optimalizált alkalmazásnak, a Clip studio-nak is köszönhetett.

A vicces rajzok születése szinte tutorial módban kerül bemutatásra, és természetesen a rajzok nem lennének elég vicces Bence és Erzsi reakciói nélkül, így ezek sem maradtak ki a videóból. A humorral töltött művészet gyakorlása közben pedig a termékek elhelyezése a tartalomban szinte szükségszerű.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-07

 • Videó kategória

  Életmód, humor, tech, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X