Ungdani

A troll-rajz hadművelet - Ungdani - Samsung

Ahogy Dani is mondja, “az animáció és a rajz egy szupererő.” Ezt az erőt pedig használhatjuk egészen elképesztő dolgokra, és egészen elképesztően vicces dolgokra is. Ez, a Samsung-gal való együttműködés során született videó inkább az utóbbit veszi fókuszául.

Dani ugyanis a Culture Geeks csapatával egy közös kihívást intézett egymással szemben, hogy egymás és az eszközeik képességeit kiaknázzák. A játék első felében Bence és Erzsi képeket küldtek Daninak, amiket a Galaxy Note 20 Ultrával fotóztak, majd vágtak cikkekre. Dani feladata pedig az volt, hogy ezeket a képeket furmányos fantáziával fűszerezett rajzaival kiegészítse, amihez a Galaxy Tab S7-et használnta. Utóbbi esetében ki is tért annak hatékonyságára, amit kifejezetten egy akkor frissen az eszközre optimalizált alkalmazásnak, a Clip studio-nak is köszönhetett.

A vicces rajzok születése szinte tutorial módban kerül bemutatásra, és természetesen a rajzok nem lennének elég vicces Bence és Erzsi reakciói nélkül, így ezek sem maradtak ki a videóból. A humorral töltött művészet gyakorlása közben pedig a termékek elhelyezése a tartalomban szinte szükségszerű.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-07

 • Videó kategória

  Életmód, humor, tech, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X