Broadtest

A top laptop - Broadtest - ASUS

Ha egy hozzáértő kezébe a megfelelő eszközt adják, annak beláthatatlanul pozitív eredményei lehetnek. Az ASUS ProArt szériája azokat célozza meg, akik számítógépüket első sorban munkára használják, valódi csillogását ugyanis a videós, a grafikai, a tervezői és az animációs folyamatokban mutatja meg.

Az ASUS StudioBook PRO17 hordozható megoldást kínál a digitális nomádok, és az útközben dolgozni szeretők számára. Azzal, hogy a 17colos kijelző elfér egy 15colos méretű laptopon, és hogy rekordot dönt a legvékonyabb quadro videokártyás laptopok mezőnyében, ez a gép pótlója lehet egy asztali darabnak, ha valaki a mobilitás mellett dönt.

Broadtest Tibi a Broadtech sorozat keretében járta körbe a gép képességeit, és mérte fel alkalmasságát.

Egyéb adatok
 • Partner

  ASUS

 • Készítés ideje

  2019-12-29

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X