Török Ábel

A reprodukálás öröme - Török Ábel - Samsung

Török Ábel Samsungos együttműködései keretében is jó érzékkel választ kreatív lifestyle témákat a termékelhelyezésre. Nemzetközi szinten népszerű téma más fotósok képeit reprodukálni. Egy ilyen kísérletet tett Ábel is, hazai influencerek, Henry Kettner, Beniipowa és Abosi Barni képeit feldolgozva.

A képek a Galaxy S20 Ultrával készültek, majd a Galaxy Tab S7+ segített a képek megszerkesztésében. A videóból a kreatív megközelítés mellett az is átjön, hogy egy partneri együttműködés keretében mennyi munkát rak egy tartalomba a tartalomgyártó. Látjuk, hogy több napon keresztül, kilométereket és időt nem sajnálva megy el azokra a helyszínekre, ahol az eredetik készültek, csak egy fotó kedvéért.

Emellett az is jól érzékelhető, hogy a különböző okos eszközök milyen praktikusan egészítik ki egymást egy munkafolyamat során.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-28

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X