Török Ábel

A reprodukálás öröme - Török Ábel - Samsung

Török Ábel Samsungos együttműködései keretében is jó érzékkel választ kreatív lifestyle témákat a termékelhelyezésre. Nemzetközi szinten népszerű téma más fotósok képeit reprodukálni. Egy ilyen kísérletet tett Ábel is, hazai influencerek, Henry Kettner, Beniipowa és Abosi Barni képeit feldolgozva.

A képek a Galaxy S20 Ultrával készültek, majd a Galaxy Tab S7+ segített a képek megszerkesztésében. A videóból a kreatív megközelítés mellett az is átjön, hogy egy partneri együttműködés keretében mennyi munkát rak egy tartalomba a tartalomgyártó. Látjuk, hogy több napon keresztül, kilométereket és időt nem sajnálva megy el azokra a helyszínekre, ahol az eredetik készültek, csak egy fotó kedvéért.

Emellett az is jól érzékelhető, hogy a különböző okos eszközök milyen praktikusan egészítik ki egymást egy munkafolyamat során.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-28

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X