Henry Kettner

A pulzus is egy metronóm - Henry Kettner - Samsung

Henry Kettner a napi lifestyle vlog műfaj koronázatlan hazai királya. Anyagai populáris témákat dolgoznak fel, ami könnyed kikapcsolódást nyújt a nézőnek, ennek köszönheti a nagy átlagmegtekintési számokat a vlog sorozata. Ebben a folyamban pedig minden termékelhelyezésnek oka van, hiszen tudatosan olyan együttműködéseket vállal el, ami termékek használatát be tudja ültetni a hétköznapjaiba.

Így történt ez a Samsung esetében is, amikor a Galaxy Watch 3 és a Tab S6 kapott helyet a videóban, Henry zenekarának megalakulásának történetének elmesélése, és egy koncertre felkészülési nap bemutatása során. Az okosórával egy pulzuscsökkentő technika alkalmazását ellenőrizte több ízben, mivel nagyon szokott izgulni fellépések előtt, és egy bevett módszerrel nyugtatja magát, csak így egyértelműbb számára, hogy valóban működik a módszer. A táblagép pedig a kotta megjelenítőjeként tűnik fel. Mivel Henry korábban csak érzésből játszott a zongorán, kotta nélkül, így feladatot jelentett számára zenekarban együtt dolgozva, kottához kötődni, de a Galaxy Tab S6 jó segítség volt neki, hogy ne legyen terhes a tanulás-gyakorlás folyamata.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-09-26

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X