Simonffy Peti

A mozgóképek előszobája - Simonffy Peti - Samsung

A stop motion egy nagyon izgalmas műfaj a filmkészítésben, ami a valós mozgás helyett annak imitációját mutatja be, állóképek egymás utáni gyors megjelenítésével. Annak idején a füzetek sarkára rajzolt, pörgetéssel animálódó kis rajzok voltak hasonló elven működő animációk.

Peti videójában a stop motion világából kapunk egy kis betekintést. Láthatjuk, hogy a nagy alkotók milyen különböző technikákat alkalmaznak a valósághű mozgások visszaadására, az egészen nagy Hollywood-i produkcióktól a YouTube tartalomgyártókig. De a csodálaton túllépés után kicsit be is vezeti a nézőt annak fortélyaiba, hogyan készíthetünk otthon mi is hasonló alkotásokat.

Ebbe a koncepcióba pedig tökéletesen simul bele a Samsung promóció, hiszen az erre a folyamatra kiválóan alkalmas funkciókkal bíró Galaxy Tab S7+ tablettől és a Galaxy Note 20 Ultra telefontól kevesebb ideális választás lehetett volna Peti részéről a demonstrációhoz.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-25

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X