Simonffy Peti

A mozgóképek előszobája - Simonffy Peti - Samsung

A stop motion egy nagyon izgalmas műfaj a filmkészítésben, ami a valós mozgás helyett annak imitációját mutatja be, állóképek egymás utáni gyors megjelenítésével. Annak idején a füzetek sarkára rajzolt, pörgetéssel animálódó kis rajzok voltak hasonló elven működő animációk.

Peti videójában a stop motion világából kapunk egy kis betekintést. Láthatjuk, hogy a nagy alkotók milyen különböző technikákat alkalmaznak a valósághű mozgások visszaadására, az egészen nagy Hollywood-i produkcióktól a YouTube tartalomgyártókig. De a csodálaton túllépés után kicsit be is vezeti a nézőt annak fortélyaiba, hogyan készíthetünk otthon mi is hasonló alkotásokat.

Ebbe a koncepcióba pedig tökéletesen simul bele a Samsung promóció, hiszen az erre a folyamatra kiválóan alkalmas funkciókkal bíró Galaxy Tab S7+ tablettől és a Galaxy Note 20 Ultra telefontól kevesebb ideális választás lehetett volna Peti részéről a demonstrációhoz.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-25

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X