Simonffy Péter

A költészet szárnyakat ad - Simonffy Péter - Red Bull

A Pilvaker korunk legnagyobb színvonalú modern költészeti eseménye, amit a Red Bull keltett életre 2012-ben azzal a céllal, hogy új lendületet adjon a magyar nyelvnek, felélénkítve annak ékes, ötletes, frappáns használatát. A több mint nyolc éve futó vers-koncert sorozat az ország legtehetségesebb és legszínvonalasabb rappereit vonultatja fel egy show műsor keretében.

Simonffy Peti a Red Bull kérésére a 2019-es esemény előkészületeit követte nyomon öt napon keresztül, miközben beszélgetett a fellépőkkel a színpadi lét megéléséről, a Pilvakerről és a csapatszellemről.

A videó egyszerre funkcionál werkként, portréként, és egy kisfilmként, aminek hangulati íve és története van.

Egyéb adatok
 • Partner

  Red Bull

 • Készítés ideje

  2019-04-15

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X