TheVR

A jövő technológiáival a múlt megmentéséért - TheVR - Telekom

A 6:3 a magyarok számára nem egy arányszám, nem egy osztási művelet, hanem az évszázad mérkőzése. Ezért volt igazán nagy hiányossága a sporttörténetünknek, hogy erről a meccsről eddig nem volt megtekinthető képi anyagunk. Az akkori technológiák sajnos nem voltak alkalmasak arra, hogy egyszerre közvetítsenek és rögzítsenek is, így a BBC eredeti közvetítése elveszett az éterben.

Vagyis elveszett volna, ha nincs a kinescope módszer, amivel egy CRT monitort rögzítettek, amin a meccs ment. Az erről készült, gyenge minőségű felvételt újította fel most egy csapat VFX-es profi, a Telekom támogatásával, a TheVR-osok pedig a korábban megalapozott jó partneri viszony keretében kaptak egy exkluzív betekintést a folyamatokba.

A videó igazi hommage-a a technofileknek a legfontosabb sporteseményünknek, amiben nemcsak a technikai oldal mutatkozik meg, de Bozsik Péter szavai révén egy sokkal érzelmibb töltetet is kapunk. A Telekom célja a projekttel a digitalizáció végtelen lehetőségeinek bemutatása volt, ami a TheVR videójából bőségesen át is jön.

Egyéb adatok
 • Partner

  Telekom

 • Készítés ideje

  2020-11-18

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, sport, tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X