TheVR

A jövő technológiáival a múlt megmentéséért - TheVR - Telekom

A 6:3 a magyarok számára nem egy arányszám, nem egy osztási művelet, hanem az évszázad mérkőzése. Ezért volt igazán nagy hiányossága a sporttörténetünknek, hogy erről a meccsről eddig nem volt megtekinthető képi anyagunk. Az akkori technológiák sajnos nem voltak alkalmasak arra, hogy egyszerre közvetítsenek és rögzítsenek is, így a BBC eredeti közvetítése elveszett az éterben.

Vagyis elveszett volna, ha nincs a kinescope módszer, amivel egy CRT monitort rögzítettek, amin a meccs ment. Az erről készült, gyenge minőségű felvételt újította fel most egy csapat VFX-es profi, a Telekom támogatásával, a TheVR-osok pedig a korábban megalapozott jó partneri viszony keretében kaptak egy exkluzív betekintést a folyamatokba.

A videó igazi hommage-a a technofileknek a legfontosabb sporteseményünknek, amiben nemcsak a technikai oldal mutatkozik meg, de Bozsik Péter szavai révén egy sokkal érzelmibb töltetet is kapunk. A Telekom célja a projekttel a digitalizáció végtelen lehetőségeinek bemutatása volt, ami a TheVR videójából bőségesen át is jön.

Egyéb adatok
 • Partner

  Telekom

 • Készítés ideje

  2020-11-18

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, sport, tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X