Nessaj

A játékosbőrbe bújt zenész...vagy fordítva? - Nessaj - Samsung

Mindig örömmel értelmezzük out of the box módon a kampányokat, amit partnereink rendszerint szintén örömmel fogadnak. Így történt, hogy a Samsunggal való éves együttműködésünk keretében az ő hardvereik, eszközeik bevonásával készítettünk el egy olyan sorozatot, ahol Nessaj, mint gamer karakter hívja elő kedvenc, nem elsősorban gamer oldaláról ismert vendégeit, az előadóművészet számos területéről.

A műsorban a vendégek játékos oldalát hívtuk elő. Meghívottjainkat személyiségükhöz passzoló, de mindkét fél számára addig titokban tartott játékokkal leptük meg, amik önmagukban is egy izgalmas tartalmat adtak volna ki, de az egyes blokkokat összekötő beszélgetések egy még mélyebb betekintést engednek a játékokhoz fűződő viszonyról.

A sorozat első részében Fluor Tomi volt Nessaj vendége, akiből sikerült maradéktalanul előcsalni gyermeki énjét a csocsóval és egy forradalmian új pac-mannel.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-28

 • Videó kategória

  Életmód, Gaming, Zene

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X