Nessaj

A játékosbőrbe bújt zenész...vagy fordítva? - Nessaj - Samsung

Mindig örömmel értelmezzük out of the box módon a kampányokat, amit partnereink rendszerint szintén örömmel fogadnak. Így történt, hogy a Samsunggal való éves együttműködésünk keretében az ő hardvereik, eszközeik bevonásával készítettünk el egy olyan sorozatot, ahol Nessaj, mint gamer karakter hívja elő kedvenc, nem elsősorban gamer oldaláról ismert vendégeit, az előadóművészet számos területéről.

A műsorban a vendégek játékos oldalát hívtuk elő. Meghívottjainkat személyiségükhöz passzoló, de mindkét fél számára addig titokban tartott játékokkal leptük meg, amik önmagukban is egy izgalmas tartalmat adtak volna ki, de az egyes blokkokat összekötő beszélgetések egy még mélyebb betekintést engednek a játékokhoz fűződő viszonyról.

A sorozat első részében Fluor Tomi volt Nessaj vendége, akiből sikerült maradéktalanul előcsalni gyermeki énjét a csocsóval és egy forradalmian új pac-mannel.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-11-28

 • Videó kategória

  Életmód, Gaming, Zene

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X