Török Ábel

A gépek átveszik az irányítást - Török Ábel - Samsung

Török Ábel videójában egy érdekes kísérletet tesz. Hagyja, hogy átvegye egy napja felett az uralmat egy gép, nevezetesen a Samsung Galaxy Active Watch 2. Az okos órák ugyanis már vannak annyira szerteágazó felhasználásúak, és figyelnek annyira minden szükségletre az egészséges, fenntartható életért, hogy aki hajlamos elcsúszni a dolgaival, kapkodósra venni a napját, az képes lehessen egyszerűen rábízni magát egész nap.

Ábel kísérlete amellett, hogy izgalmas, egyben egyfajta sci-fi-s jövőképet is elénk vetít, hiszen nincs messze az a korszak, amikor a napjaink egyenesen programozva lesznek. Ábel láthatóan jól kezelte a körülményt, és számára még hasznosnak is bizonyult a kísérlet, hiszen így biztosan nem felejtett el eleget inni, időben felállni a gép elől, és kellő mennyiségűt mozogni.

Az ilyen out of the box megközelítések pedig rendszeresen pozitív fogadtatásra találnak nemcsak a közönség, de a partnerek részéről is.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-05-04

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X