Török Ábel

A gépek átveszik az irányítást - Török Ábel - Samsung

Török Ábel videójában egy érdekes kísérletet tesz. Hagyja, hogy átvegye egy napja felett az uralmat egy gép, nevezetesen a Samsung Galaxy Active Watch 2. Az okos órák ugyanis már vannak annyira szerteágazó felhasználásúak, és figyelnek annyira minden szükségletre az egészséges, fenntartható életért, hogy aki hajlamos elcsúszni a dolgaival, kapkodósra venni a napját, az képes lehessen egyszerűen rábízni magát egész nap.

Ábel kísérlete amellett, hogy izgalmas, egyben egyfajta sci-fi-s jövőképet is elénk vetít, hiszen nincs messze az a korszak, amikor a napjaink egyenesen programozva lesznek. Ábel láthatóan jól kezelte a körülményt, és számára még hasznosnak is bizonyult a kísérlet, hiszen így biztosan nem felejtett el eleget inni, időben felállni a gép elől, és kellő mennyiségűt mozogni.

Az ilyen out of the box megközelítések pedig rendszeresen pozitív fogadtatásra találnak nemcsak a közönség, de a partnerek részéről is.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-05-04

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X