TheVR

A gamerek X-faktora - TheVR - Microsoft

A gaming világában az X-faktornak teljesen más értelmezése van, és sokkal inkább kötődik az Xbox-hoz, ami sokat várt új szériájával még egy X-et beletett a képletbe, ami mostanra már korántsem ismeretlen.

A TheVR csapata pedig egy hosszabb elemzést, tesztelést indított el, hogy a Series X és a Series S minden újítását alaposan körbejárja. Mivel valóban nagy várakozás előzte meg a megjelenést, a konzolnak bizonyítania kellett, és TheVR Pisti van akkora hardcore gamer és technofil, hogy mérőeszköz nélkül, szemre megmondja a játékok framerate-jét, úgyhogy alkalmasabb személy a nagy próbára nem is akadhatott. Már csak azért sem, mert egyebek mellett a Series X büszkesége, hogy képes a 120 fps-re, ami konzolokon eddig elképzelhetetlen volt.

A folyamat első videójában így a hangsúly leginkább ezen a képességen van, de ha valaki csak ezt a videót nézi meg, mielőtt vásárlásról döntene, az is teljes képet kap az egyéb specifikációkról, a kontrollertől a menüig.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft

 • Készítés ideje

  2020-11-05

 • Videó kategória

  Tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X