TheVR

A gamerek X-faktora - TheVR - Microsoft

A gaming világában az X-faktornak teljesen más értelmezése van, és sokkal inkább kötődik az Xbox-hoz, ami sokat várt új szériájával még egy X-et beletett a képletbe, ami mostanra már korántsem ismeretlen.

A TheVR csapata pedig egy hosszabb elemzést, tesztelést indított el, hogy a Series X és a Series S minden újítását alaposan körbejárja. Mivel valóban nagy várakozás előzte meg a megjelenést, a konzolnak bizonyítania kellett, és TheVR Pisti van akkora hardcore gamer és technofil, hogy mérőeszköz nélkül, szemre megmondja a játékok framerate-jét, úgyhogy alkalmasabb személy a nagy próbára nem is akadhatott. Már csak azért sem, mert egyebek mellett a Series X büszkesége, hogy képes a 120 fps-re, ami konzolokon eddig elképzelhetetlen volt.

A folyamat első videójában így a hangsúly leginkább ezen a képességen van, de ha valaki csak ezt a videót nézi meg, mielőtt vásárlásról döntene, az is teljes képet kap az egyéb specifikációkról, a kontrollertől a menüig.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft

 • Készítés ideje

  2020-11-05

 • Videó kategória

  Tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X