CultureGeeks

A fejlődés hete - CultureGeeks - Samsung

A CultureGeeks csapata – hűen a nevéhez – szereti a kultúra oldaláról megközelíteni a projekteket. Így történt ez a Samsung éves együttműködésének utolsó darabjánál is, ahol Erzsi kilépett kicsit a komfortzónájából, és bevállalt egy olyan kihívást, aminek keretében egy korábban parlagon hagyott képességét fejlesztette intenzíven egy héten keresztül, hogy kiderüljön, mennyit tud fejlődni az adott területen.

Ez a terület pedig a rajzolás, amihez az ihletet a Galaxy Tab S7+ és azon belül kifejezetten a Clip Studio Paint adta az ihletet. A hét folyamán Erzsi minden nap tanácsokat kért követőitől az Instán a napi rajzok, később festmények témájára, amik a Tab S7+-on keltek életre.

Erzsi a laikusból induló illusztrátor intenzív fejlődését úgy mutatja be és meséli el, hogy akár előre megválaszoljon más, hasonlóra vállalkozó fejében megfogalmazódó kérdéseket. A videó végén külön a táblagép is kap egy praktikus szempontokat figyelembe vevő bemutatást, bár mivel az egész folyamat azon történik, így szinte folyamatosan jelen van a képen.

A tartalom azért volt bátor vállalás Erzsi részéről, mert nem tudta biztosra, hogy látványosat fog-e fejlődni, de esendősége közelebb hozza a tartalmat a nézőhöz.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-12-28

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X