CultureGeeks

A fejlődés hete - CultureGeeks - Samsung

A CultureGeeks csapata – hűen a nevéhez – szereti a kultúra oldaláról megközelíteni a projekteket. Így történt ez a Samsung éves együttműködésének utolsó darabjánál is, ahol Erzsi kilépett kicsit a komfortzónájából, és bevállalt egy olyan kihívást, aminek keretében egy korábban parlagon hagyott képességét fejlesztette intenzíven egy héten keresztül, hogy kiderüljön, mennyit tud fejlődni az adott területen.

Ez a terület pedig a rajzolás, amihez az ihletet a Galaxy Tab S7+ és azon belül kifejezetten a Clip Studio Paint adta az ihletet. A hét folyamán Erzsi minden nap tanácsokat kért követőitől az Instán a napi rajzok, később festmények témájára, amik a Tab S7+-on keltek életre.

Erzsi a laikusból induló illusztrátor intenzív fejlődését úgy mutatja be és meséli el, hogy akár előre megválaszoljon más, hasonlóra vállalkozó fejében megfogalmazódó kérdéseket. A videó végén külön a táblagép is kap egy praktikus szempontokat figyelembe vevő bemutatást, bár mivel az egész folyamat azon történik, így szinte folyamatosan jelen van a képen.

A tartalom azért volt bátor vállalás Erzsi részéről, mert nem tudta biztosra, hogy látványosat fog-e fejlődni, de esendősége közelebb hozza a tartalmat a nézőhöz.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-12-28

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X