Simonffy Péter

A bolgyó neve: Fold - Simonffy Péter - Samsung

A hajlítható telefonok 10 éve még csak Asimov-i magasságokba emelkedő sci-fi hívők szemében voltak jelen, remény formájában, a légdeszka és a személyi űrhajó mellett, aztán szép lassan valósággá vált.

A Samsung a Galaxy Fold-al ugyanakkor nem kísérletezett, hanem biztosra ment. A technológia már létezik egy ideje, és a Samsung nem kapkodta el a tökéletesítését. A készülék kategóriájának vezető darabja a legtöbb kritikai oldal szerint, viszont nem mindenkinek egyértelműek az előnyei-hátrányai.

Simonffy Peti a praktikus felhasználás mentén mutatja be a készüléket, miközben elmondja azt is, milyen típusú felhasználók fogják legnagyobb hasznát venni. Nem utolsó sorban pedig láthatunk egy igazán őszinte reakciót is a technológia jelen állására egy laikustól.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-01-21

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X