Metamorfózis

2022.06.08.
2022.06.08. Balázs

Szinte már közhelyszerű Platón mondása, miszerint „Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba”. A változás olyan permanenssé vált a 21. században, hogy nem meglepő, ha valami átalakul, vagy kibővül. Így teszünk mi is, kvázi a korszellemhez tartva magunkat, és mert mi magunk is sokat változtunk az elmúlt 5 évben.

Ugyanis elszállt felettünk 5 gyümölcsöző év, ami során szakmai értelemben is gyarapodtunk, hiszen a kezdeti, tartalomgyártói kommunikációs és személyi management profilunk során annyi iparág szereplőivel kerültünk kapcsolatba, hogy jó diákként szívtunk magunkba minden látottat-hallottat. Közben a tartalomgyártóink is felcseperedtek mind olyan értelemben, hogy családosak lettek, mind olyan értelemben, hogy a videós tartalomfogyasztási szokások is számukra kedvezően alakultak az elmúlt években. Ez alatt nemcsak az ő igényeik és álmaik változtak meg, de a partnereinké is, amiket az eddigiekhez képest más módokon is meg kell tudjuk támogatni. A metamorfózis szele pedig úgy kúszott be ingujjunkon, hogy elő is fújta belőlünk azokat a képességeket és kapcsolatokat, amiknek és akiknek köszönhetően elmondhatjuk magunkról, hogy 360 fokos fordulatot véve egy 360°-os ügynökséggé alakulhattunk át. Szemezgessünk kicsit, mit jelent ez a mi esetünkben!

A THX Games-el közös munkáink eredményeként már egy éve szinte otthonunknak tekintjük azt a 30nm-es green stúdiót, ahol számos nagyobb zenei produkciót és tartalomgyártói forgatást láttunk vendégül.

December óta a magyar Clarabot cég forradalmi fejlesztésének, a Nano-nak végezzük a PR tevékenységeit, a teljes social media kommunikációját 4 platformon, grafikákkal, animációkkal és saját gyártású reklámfilmekkel támogatjuk a tevékenységüket amellett, hogy hagyományos tartalomgyártói kampányokkal is operálunk.

Mivel pedig hiszünk a hosszú távú partnerségekben – hiszen a másik fél megismerése és megértése nem intézhető el egy egyszeri posztmegjelenítéses kampány során – a sok éves tartós bizalom kapcsán több partnerünkkel sikerült mély ismereten alapuló, jó viszonyt kialakítanunk. Így történhetett, hogy közülük is megtiszteltek minket azzal a bizalommal, hogy kezeljük a social media platformjaikat a hirdetések kezelésével és saját tartalmak gyártásával együtt. A hirdetések kezelése pedig a csapatunk bővülésével már nem áll meg a social mediánál, hanem kilép a klasszikus PPC térbe, a keresőoptimalizálásokkal és digitális hirdetési kampányokkal.

És hogy kerek legyen a történet, a gyártási passziónk és a növekvő számú megbízások olyan erős hullámokat keltettek bennünk, hogy egy mentalitásunkat jól tükröző néven, azaz Digital Rebels-ként elindítottuk a kifejezetten gyártási fókuszú weboldalunkat. Történt ez egyfelől azért, hogy partnereink külön kezeljék a gyártási oldalunkat, és ne érezzék kényszernek a tartalomgyártói marketing jelenlétét az együttműködés során, ne gondolja senki, akinek egy image filmre lenne szüksége, hogy azt csak úgy kapná meg tőlünk, ha hirdetne mondjuk Radics Petinél. Másfelől azért, mert annyi szolgáltatási rétegünk alakult ki a forgatások színesedésével, hogy nem akartuk úgymond sokkolni az oldalunkra látogatókat az információ-cunamival.

Ezek lettünk tehát. Bár bebábozódva sosem voltunk, és a kukac fázison is rég túljutottunk, mondhatjuk, hogy egy kis pillangóból alakultunk át egy nagy lepkévé. Ez a mi metamorfózisunk.

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X