Jótékony hatásmechanizmus

2020.08.06.
2020.08.06. Balázs

Mindig örülünk, amikor a tetteink túlmutatnak önmagukon. Ez történt most is, az eset pedig egy újabb okot ad nekünk, hogy büszkék lehessünk azokra a cégekre, akikkel partneri viszonyban állunk, jelen esetben az Acerre.

Jótékonysági partner-programunkat, miszerint az együttműködéseinkből befolyó összegek egy részéből szeretnénk támoatni a TündérPakk alapítvány munkásságát már lassan fél éve fut. Ennek keretében már az oldalon is beszámoltunk róla több ízben, milyen segítséget tudtunk nyújtani rászorulóknak.

Lévén, hogy a távoktatás hol részben, hol teljesen velünk marad a jövőben is, az ezt lehetővé tevő eszközökre továbbra is nagy a szükség a szegényebb családokban. Az Acernél ezt jól tudják, ezért úgy döntöttek, azokat az irodai laptopjaikat, amiket már nem használnak, felajánlják jótékony célra. Hogy a megfelelő helyre kerülhessenek a gépek, kapcsolatba léptek velünk, hogy kössük össze őket a TündérPakk-al, akik azóta már kaptak is az Acertől három Travelmate P6-ost.

Bár mi az akcióban csak kapocsként szerepeltünk, jó érzés volt látni, hogy hasonló értékeket képviselünk azokkal, akikkel együtt dolgozunk a mindennapokban.

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X