Hidegháborús gamer ruházat

2020.12.01.
2020.12.01. Balázs

Nagy örömünkre szolgál, hogy részt vehettünk annak az Activision-DRK collab létrejöttében, ami keretében 60 db limitált szériás csomag láthatta meg a napvilágot az új Call of Duty játék kapcsán.

A legendás Call of Duty sorozat új része, a Black Ops Cold War november 13-án startolt PlayStation-ön, Xbox-on és PC-n. A játékot nem csak a várakozás előzte meg, de egy divat-kultúrát is érintő promóciós akció is. A játék fejlesztő Activision és a DRK ruhamárka közötti kapcsolat megalkotott egy igazi gamer viseletet, ami a hidegháborús hangulatot hozza el.

A sapkát, pólót és pulcsit rejtő csomagból mindössze 60 db készült, egyedileg design-olt dobozban. Ezeket pedig, hogy a legjobb helyre kerüljenek, médiumoknak és Tartalomgyártóknak juttattuk el. Olyan felületeken, mint a Broadtest, a SzkiTon TV, Yeahunter vagy akár Avidd_Is_Odd csatornáin már feltűntek a ritka darabok, de ne csodálkozzunk, hát, ha az elkövetkező napokban több helyen is megjelennek poszt vagy story formájában. Azok a szerencsés követők pedig, akik kifognak egy nyereményjátékot kedvenc Tartalomgyártóik részéről, akár maguk is birtokolhatják ezeket, ha az illető úgy gondolja…!

Egy limitált széria mindig különleges alkalom, nem csak a gyártóknak, de a gyűjtőknek is. Alkalom arra, hogy egy művészeti ágban megvalósult alkotást adaptáljunk egy hozzá képest idegen területre, ezáltal nyitva kapukat a két ágazat követői között. Ha vigyázunk rájuk, egy időkapszulaként is felfoghatók. Ezért tartjuk fontosnak, hogy a Penta Media ilyen együttműködések létrejöttében is közreműködhet.

Köszönjük a Partnereknek!! 🙂

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X