Flambírozott promóció, sztori ágyon

2020.07.29.
2020.07.29. Balázs

 

Van az angolban a „flaming hot” kifejezés, ami nemcsak forrót, de dögöset is jelent. Bátran kijelenthetjük, hogy a Broadtest új videója, Radics Peti vendégszereplésével határozottan ilyen keretet biztosít az Acer új Predator laptopjának bemutatásához.

Anélkül, hogy különösebb spoilerekbe mennénk, a videó alaptörténete és egyben apropója, hogy a Broadtest atyja, Tibi maga mögött hagyta Apple munkakörnyezetét a videóból is kiderülő okok miatt. Azóta fő munkaeszközének a Predator Helios 300-as modelljét használja.

Ez így önmagában pont annyira száraz, mint amennyire annak hangzik, ilyen tartalmakkal ráadásul számtalanszor találkozhatunk Instán és YouTube-on. Az adott tartalomgyártó általában lefotózkodik az új szerzeménnyel, ha ilyen formában platformváltás is volt, esetleg egy tragikus hangvételű szöveggel megtoldja az Insta poszt alatt, vagy egy YouTube videóban. Ezek a posztok-videók pár éve még nagy clickbait erővel bírtak, de egy egyszerű magyarázattól nem mentek tovább, amitől egysíkúvá vált a kínálat ebben a műfajban. Ez azért is kár, mert ezek a platformváltások egyes esetekben a célplatform oldalról támogatást kapnak partneri szinten akár perifériák, akár fő hardver felajánlásáról van szó, ezek pedig egy profibb gép esetében jelentenek akkora értéket, hogy több agymunkát is megérdemelnének viszonzásul.

A Broadtest ezt a kiüresedni látszó ibriket töltötte meg ízletes tartalommal a sztorija által. Bár minden információ elhangzik benne, amiért a hardverváltásról szóló tartalmak megszületnek a technikai specifikációktól kezdve a váltás praktikai okaiig, egyik se úgy történik, hogy ne lenne szerepe a történet folyása szempontjából. A szövegkönyv és a jelenetek a klasszikus kisfilmes világot adják vissza, a karakterek pedig egyediségükkel együtt karikírozzák is a technokrata sztereotípiákat, amik egyik-másik felhasználótáborra jellemzőek. Amellett pedig, hogy Radics Peti cameo-ja is fokozza a wow-faktort, a csatorna hölgy tagjának, Editnek a szülési szabadság utáni visszatérése is érzékelteti a tartalom jelentőségét. Összességében elmondható, hogy a Broadtestnek sikerült reform-promóciós irányt vennie az Predator Helios 300 videójával.

Köszönjük az Acernek az izgalmas projektet!

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X