2020.08.22. Balázs

Már második alkalommal jelentkezett a Premier Polc, a Penta Media és a Broadtest közös műsora a Mozistar Csákó Zsuzsijával. Ezúttal is különleges helyszínről, izgalmas töltettel.

Filmekről írni népszerű. A 10millió tehetség és kritikus országában bárkiből válhat véleményalkotó. De egy mozgóképes műfajt egy másik mozgóképes műfajon keresztül ajánlani-elemezni úgy, hogy maguk a beszélők is érintettek a filmiparban, a beszélgetés miliője pedig passzoljon is a szóban forgó filmhez, már nagyobb feladat.

A filmajánló műsorok sokáig voltak szerves részei a mozikultúrának, külföldön napjainkban is tartanak belőlük a nagyobb csatornák programján. Bár Amerikában jóval nagyobb méretű a filmipar, ha úgy tetszik, egy film sikerén több ember megélhetése múlik, így több energiát is fordítanak a filmek promotálásába, a videókészítés egyre szélesebb elérhetősége miatt napjainkban talán nagyobb szükség is van az ezekre az ajánlókra. Akkora a „zaj” a napi szinten megjelenő filmek között, hogy a fogyasztónak jól esik, ha valaki jó kritikai érzékkel segít neki eligazodni az újdonságok világában.

Ezt a szerepet tölti be a Premier Polc, ami minden adásában egy, az adott részben feltűnő filmhez kapcsolódó tematika szerint jelentkezik a legbizarabb helyszínekről. Ez alkalommal a PaniQ szoba – szabadulószoba-komplexum – Fűrész tematikájú szobájában volt a forgatás, amire a Fűrész és Motel filmek hagyományait felelevenítő Kövess Be c. film apropóján kerül a választás. Bár a helyszín önmagában is sokat sejtető, a háttérben megbúvó Meggymag kollégánk egy slussz poénnal is készült a videó végére, ami még-relevánsabbá teszi a videót.

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X