2020.10.21. Balázs

Bármilyen furcsa is a címben szereplő állítás, valóban ez történt. Köszönhető ez humanitárius szemléletű Tartalomgyártóinknak, a Pringles-nek és a Tündérpakk alapítványnak.

Már fél éve fut az a jótékonysági akciónk, ami keretében partneri együttműködéseinkből származó bevételeink egy részét felajánljuk egy alapítványnak, akik gondoskodnak róla, hogy a megfelelő helyre kerüljön a pénz. Most, hogy fél év alatt a harmadik segítségnyújtásról tudunk beszámolni, bizton állíthatjuk, hogy jól döntöttünk a Tündérpakk alapítvánnyal. Felelősségteljes, őszintén lelkes csapat.

Ez alkalommal a Pringles-el való együttműködésünk adta meg a lehetőséget, hogy hozzá tegyünk a munkájukhoz. A kampányban Instagram storyk és posztok szerepeltek Nessajtól, Benipowától és a TheVR-tól, illetve gaming-centrikus videók, népszerű tematikákkal, amik kézenfekvőek is voltak, hiszen egy streamer is nassol játék közben.

Nessaj Insta posztjában szavazásra is buzdította követőit, amivel szép mennyiségű kommentet begyűjtott, a videóban viszont már ő választott, már ami a legjobb pillanatokat illeti, lévén, hogy egy már amúgy rég várt montázzsal jelentkezett.

Benipowa eredeti videó-koncepciója füstbe ment terv lett egy memóriakártya-törlődés miatt, de nem esett pánikba, és elővett egy tuti kártyát, a GTA V egy igen látványos mod-ját, ami azt is leköti, aki gyerekkorában akár csak kicsit is szerette a Hot Wheels játékautókat.

A TheVR esetében az Insta poszt story-ban folytatódott, ezért résen kellett lenni a követőknek, a videó pedig live-ban került adásba első ízben, a Twitch-en, ahol nézőszám-rekordot is döntöttek. Ugyanis ez nem volt más, mint a PlayStation 5 leleplező eventje, amit élőben kommentáltak, reagálták le. A rekordstream alatt a termék végig az asztalon volt, így elég sok nézőhez jutott el.

Mivel a Tartalomgyártóink ugyanúgy kiveszik a részüket az adakozásból, mint mi, ők is szívügyüknek tartják, hogy megfelelő segítséget kapjanak a rászorulók. A Tündérpakk csapata pedig ez alkalommal is bizonyította rátermettségét. Nagybevásárlást tartottak 32 családnak, akik a koronavírus miatt veszítették el a munkájukat, és kerültek nehéz helyzetbe az elmúlt időszakban, és a csomagok kiosztását is sikerült minden vírusmegelőző-intézkedés betartása mellett levezényelniük.

Ez úton köszönjük mindenkinek a pozitív hozzáállást, ami áthatja ezeket az együttműködéseket, és a fáradhatatlan alapítványi csapatnak a kitartását!

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X