2021.03.14. Faragó Krisztián

A pandémia ugyan sok ágazat számára egyet jelentett a teljes leállással, egyesek megtehették, hogy egy olyan, exponenciálisan megugrott réteget szolgáljanak ki termékeikkel, ami nemhogy bezárást, de fellendülést is eredményezhet. Ez pedig egyebek mellett a gamerek és a home office-ozók világa, ami pont jól jött EPOS márkának, ami a zenészeket nagyüzemben kiszolgáló Senheiser és a hallókészülékei által hírnevet szerzett Demant hagyományait ötvözi.

A még 2003-ban megalapított közös vállalat, a Senheiser Communication több év fejlesztés után 2008-ban jelent meg először a Senheiser Communications PC 350 gamind headsettel. Ugyan az irodai és gaming audio-megoldások terén továbbra is folyt a közös munka, tavaly a Senheiser részlegesen levette a kezét a folyamatokról és a Senheiser Communications leányvállalataként a Demant elindította az EPOS-t. Ami keretében ráadásul indulása óta sorra jelenteti meg azokat az elérhető árú high-end termékeket, amik ezekben a nehéz időkben is képes megágyazni a márka hosszú távú sikerének.

A TheVR egy tavalyi videójában már beszámolt az irodai és gamer audio-élményt tökéletesítő első próbálkozásainak egyikéről, a GSP 602 és 670 vezeték nélküli headsetek-ről, és Pistiék már akkor nagyon pozitívan nyilatkoztak róla, de a cég azóta is csak erősíti helyét a piacon. Fél év telt el, és máris egy olyan termékkel rukkoltak elő, amiben a két alapító szakértelme még jobban is megmutatja magát. Egy fülbe dugós vezeték nélküli gamer headset-el, a GTW270-el, ami már technológiájában is közelebb áll a Demant fő csapásvonalához, a hallókészülékekhez. A fejlesztésnél ráadásul figyeltek arra is, hogy a Bluetooth csatlakozás helyett egy saját hullámon csatlakoztassa magát az eszközhöz, mert az kevésbé káros a hallásnak. Ehhez természetesen adnak USB-n csatlakoztatható jeladót, de már maga az elképzelés mindenképp díjazandó.

Azóta ráadásul termékei sorra kapják meg az engedélyeket, hogy a Demant mind a 30 országban megkezdhesse gyártását, ahol jelen vannak. Legfrissebb hírek szerint már teljes támogatást kapott MacOS rendszerekre az összes termékük, amik között erősítők és külső hangkártyák is vannak, illetve beszálltak audio-partnernek az ESL ANZ Champ-ba, Ausztrália és Új Zéland legnézettebb esport eseményébe. Nem kizárt, hogy itthon is gyakran hallunk majd felőlük valami újabb nagy gurítással kapcsolatban.

Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X